LABORATOR MULTIDISCIPLINAR NEGOSTINA

Un nou orizont al descoperirii se deschide la Școala Gimnazială Negostina, unde, prin  Programului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), va prinde viață un laborator multidisciplinar de ultimă generație. Această inovație educativă, care îmbină armonios domenii fundamentale precum fizica, chimia și biologia, promite să redefinească experiența de învățare a elevilor noștri.

Echipat la standarde de excelență, cu mobilier modern, tehnologie informatică de avangardă și resurse didactice de neegalat, noul laborator va deveni inima pulsândă a explorării științifice în cadrul școlii noastre. Această realizare marchează un pas monumental spre împlinirea aspirațiilor academice ale tinerilor noștri, oferindu-le instrumentele necesare pentru a excela în cariere de viitor ca medici, ingineri sau biochimiști.

Într-o lume în care educația și inovația se intersectează, investiția în acest laborator multidisciplinar evidențiază angajamentul nostru neclintit față de dezvoltarea unei generații bine pregătite, capabile să navigheze provocările complexe ale viitorului. Este un simbol al încredințării că fiecare elev merită acces la un învățământ de calitate, care să-i inspire și să-i motiveze în drumul spre excelență.

Realizarea acestui proiect a fost posibilă datorită Primăriei Comunei Bălcăuți, prin domnul primar Șoiman Vasile.

 

Mulțumim, împreună, construim punți către viitor pentru elevii Școlii Gimnaziale Negostina, deschizând porțile spre un domeniu fascinant al cunoașterii și inovației.

Scroll to Top